NewOffice

Over ons

Wij zijn NewOffice

Wij geloven in een wereld waarin werken niet gebonden is aan ‘kantoor’, maar waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om te werken vanuit een omgeving die past bij zijn levensritme en werkzaamheden. Wij creëren hoogwaardige, duurzame tuinkantoren op elke gewenste locatie die je helpen om beter te presteren in minder tijd.

Kenmerken van een NewOffice

Welzijn en comfort

Een NewOffice biedt een rustpunt in een wereld vol prikkels en is een aangename werkplek voor lichaam en geest. We gebruiken natuurlijke materialen en leveren standaard een automatisch luchtventilatiesysteem en CO2-meter, zodat je ook aan het eind van de dag prettig en geconcentreerd kunt blijven werken.

Compleet en ontzorgd

Wij bieden "peace of mind" door één aanspreekpunt van offerte tot oplevering en een compleet pakket. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en bieden daarom volledige ontzorging en alles wat nodig is om direct aan de slag te kunnen in jouw NewOffice. Zoals we heb zelf zouden aanschaffen.

Kwaliteit en vakmanschap

Ons vakmanschap blijkt uit aandacht voor detail en afwerking. We gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen en minimaliseren de impact op klimaat en energie. Onze focus ligt op waar we goed in zijn en we werken nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners om het beste resultaat te behalen.

Ons team

Maak kennis met NewOffice - Corné Buijk

Corné Buijk

Projectleider en regelaar

Weet altijd hoe, wat, waar en wanneer. Corné begeleidt jouw NewOffice -van inkoop tot plaatsing- door het productieproces.

Maak kennis met NewOffice - Yoeri Klijn

Yoeri Klijn

Vakman en perfectionist

Een echte vakman en niet snel tevreden. Yoeri zorgt er voor dat onze units voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Maak kennis met NewOffice - Coen van Genderen

Coen van Genderen

Denker en strateeg

Man van de grote lijnen en ideeën. Denkt altijd 2 stappen vooruit en bouwt aan onze organisatie.

Maak kennis met NewOffice - Evert den Toom

Evert den Toom

Marketeer en verteller

Vertelt de wereld graag over NewOffice. Schrijft ook teksten om zijn collega's te introduceren op de website.

Over NewOffice tuinkantoren
Vakwerk tuinkantoor

Onze werkwijze

1. Laat je inspireren!

Laat je op onze website, social media en door onze brochure inspireren! Ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen tuinkantoor. Neem gerust contact met ons op, dan sparren we samen over jouw wensen!

2. Voorstel en offerte

Heb je een goed beeld van je wensen en de eigenschappen waar jouw tuinkantoor aan moet voldoen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We maken een passend offertevoorstel, en sturen je de technische specificaties toe die je nodig hebt om het voorstel goed te kunnen beoordelen.

3. Productie

Is de offerte akkoord, en zijn alle details afgestemd? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Onze vakmannen starten met de productie en montage van jouw eigen tuinkantoor. We streven er naar om de unit binnen 10 weken na akkoord op de offerte op te leveren.

4. Transport en plaatsing

Het is zover! Jouw tuinkantoor is klaar om geplaatst te worden. We zetten het kantoor neer op de door jouw aangegeven locatie en zorgen direct voor de aansluiting van het kantoor. Zo kun je meteen aan de slag in jouw nieuwe werkruimte!

Bezoek onze productielocatie

Plan een vrijblijvend bezoek aan onze productielocatie en showmodel in Giessenburg in, en laat je inspireren door de mogelijkheden van jouw eigen NewOffice.

Wat onze klanten zeggen

Ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering van mijn NewOffice Oasis. Het contact  was prettig en ze stralen vertrouwen uit in hun product. Ik ben onder de indruk van het eindresultaat!

Arie Aanen

ETB van Houwelingen

Tijd voor  een eigen tuinkantoor?

We denken graag met je mee in het realiseren van een tuinkantoor dat aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Navigeer naar
Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 18:00

KVK | 89798775

Volg ons op social media en laat je inspireren!